0031-(0)6-14989468 info@appoldro-boxingcup.nl

APPOLDRO BOXING CUP 

Accomodaties en locaties

Overnachten, trainen, strijden.

De groene en royale hoofdstad van de Veluwe
Apeldoorn is een groene oase van rust. Hier kun je royaal van de natuur genieten, de rijke geschiedenis ontdekken en proeven van verfijnde smaken. Adem de ruimte en krijg energie!

Als hoofdstad van de Veluwe is Apeldoorn een geliefkoosde plek voor uitjes van vakantiegangers en dagjesmensen. De pretparken, zwembaden, speciale manifestaties en tal van bijzondere attracties in Apeldoorn zorgen ervoor dat er in de stad en omgeving, overdag en ’s avonds van alles te beleven is. 

Bekijk alle attracties in Apeldoorn

Fletcher Hotels

Fletcher Hotels

Aan de rand van de Veluwe, in Gelderland, vindt u Fletcher Hotel-Restaurant Apeldoorn met haar vele faciliteiten. Tijdens een weekendje weg zult u zich geen moment hoeven te vervelen. In het hotel en de omgeving is veel te zien en te beleven, maar natuurlijk kunt u ook helemaal tot rust komen in dit prachtige gebied.

https://www.hotelapeldoorn.nl

Uw hotel / accomodatie hier?

Uw hotel / accomodatie hier?

Trainingslocatie

Trainingslocatie

Onze locatie bevindt zich op de FSG Campus, het mooiste sportcentrum van Apeldoorn. Er is volop (gratis) parkeergelegenheid. De douches en kleedruimten zijn modern ern ruim. Onze sportzaal heeft een prachtige verhoogde boksring die voldoet aan de Olympische standaard en natuurlijk hebben we alles in huis voor een leuke, leerzame en intensieve bokstraining.

FSG Campus
Laan van Westenenk 4, 7336 AZ Apeldoorn

 

Wedstrijdlocatie

Wedstrijdlocatie

 De wedstrijden worden deze eerste editie gehouden bij ABCC Apeldoorn. U kunt genieten van de uitgebreide keuken, prachtige wedstrijden en een heerlijke sfeer. Er is volop (gratis) parkeergelegenheid.

FSG Campus
Laan van Westenenk 4, 7336 AZ Apeldoorn

Wedstrijdlocatie

Wedstrijdlocatie

Bij voldoende inschrijvingen wordt de wedstrijdlocatie het mooie theater Orpheus.

Orpheus
Churchillplein 1, 7314 BZ Apeldoorn

 

Boksen is voor iedereen

Nog geen ambitie om mee te doen met een bokswedstrijd maar wel zin om te trainen? Of juist wél zin in wedstrijden gekregen? Dat kan, CObra Boxing verzorgt samen met ABCC Apeldoorn groepslessen en persoonlijke lessen op maat. Onze groep boksers groeit en beleeft veel plezier met de goed onderbouwde lessen.