0031-(0)6-14989468 info@appoldro-boxingcup.nl

APPOLDRO BOXING CUP 

Boksevenement voor Masters

Omdat boksen voor iedereen is!

Wat is de Appoldro Boxing Cup?
De Appoldro Boxing Cup is een toernooi voor Masters, amateurboksers tussen 40 jaar en 65 jaar met wedstrijdervaring.  Ons toernooi geeft deze boksers de kans om een podiumplek te verdienen maar bovenal om nog steeds plezier te beleven aan een bokswedstrijd.

De Appoldro Boxing Cup in Nederland dé plek voor de Masters.

Wie organiseert het toernooi?
De organisatie van de Appoldro Boxing Cup is in handen van Cobra Boxing & ABCC Apeldoorn, onder toezicht van de Nederlandse Boksbond.  

Waarom een Masters toernooi in Nederland?
Met de toenemende vraag van boksers m/v vanuit boksscholen, gyms, clubs en verenigingen in reactie op ons eigen Cobra Boxing Masters team blijkt er behoefte te zijn aan aan wedstrijden voor ervaren boksers die een gelijkwaardige tegenstander zoeken om nog eens tussen de touwen te staan.  

Wie mogen meedoen?
Iedereen van 40 t/m 65 jaar met ringervaring uit binnen- en buitenland.

Meld je aan of vraag om meer informatie!

Goed doel

Ons goede doel is Zwerfjongeren Apeldoorn. Een deel van de opbrengst zal geschonken worden aan deze stichting die Jongeren helpt een goede start in de maatschappij te maken.

Tussen 40 en 65 jaar oud en nog een wedstrijd boksen? Natuurlijk kan dat!

Appoldro Boxing Cup – Masters experience

Meedoen als Master aan de Appoldro Boxing Cup is een heerlijke ervaring. De spanning tussen de ringtouwen, de kameraadschap onderling en de sportiviteit die onze mooie bokssport kenmerkt maken het tot iets waar je nooit genoeg van krijgt.