06 - 14 98 94 68 info@appoldro-boxingcup.nl

APPOLDRO BOXING CUP 

Laatste nieuws

HET GROOTSTE MASTERS EVENEMENT VAN NEDERLAND

Een bokstoernooi op een premium locatie

Boksers uit Nederland, buitenland en lokale boksers van kampioenenfabriek ABCC Apeldoorn zorgen voor spanning en fijn entertainment. Alles rondom een prachtige boksring in een mix van licht, rook en sfeer.

Boksnieuws 

Blijf op de hoogte van al het nieuws. Meld je aan voor de nieuwsbrief of bezoek regelmatig deze pagina.

Train mee

Train mee. Het is tijd om de draad weer op te pakken en voor te bereiden voor maart 2024. Lekker aanpakken, een goed doel steunen en een topwedstrijd neerzetten. We gaan je helpen met de voorbereidingen en maken er een boksfeest van.

Appoldro Boxing Cup bij TV Gelderland

Positief 2022 in, dat is wat we nodig hebben! In een ijskoude setting aan de rand van het water van Bussloo hebben Frans en Willem voor TV Gelderland met een stare-down en een vette knipoog zich afgevraagd wat de Appoldro Boxing Cup precies gaat inhouden. 31 december...

Informatiebijeenkomst met gezellig veel belangstelling

https://youtu.be/SgMpLfZsqTM De eerste informatie bijeenkomst over de Appoldro Boxing Cup, het Business Boxing Gala in Apeldoorn voor het goede doel, zit erop. Het was door omstandigheden minder druk bezocht maar er is wel veel belangstelling voor dit unieke evenement...

Business Boksen in Apeldoorn

Deelnemers Business boksgala gezocht voor een once-in-a-lifetime experience! Ben jij die ondernemer die eens in je leven de uitdaging wil aangaan de boksring te betreden? Of heb je iemand in je bedrijf die je wil laten meedoen? Met opzwepende muziek en in een...

Informatiebijeenkomst boksgala Apeldoorn

De planning is bijna rond, de presentatie is klaar! Binnenkort gaan de uitnodigingen de deur uit voor Apeldoorns eerste grote boksgala. Stay tuned! Wil je ook bij de presentatie zijn? Geef je dan op via onze website.

De eerste contouren worden duidelijk

De Appoldo Boxing Cup neemt steeds duidelijkere vormen aan. Naast het steeds dikker wordende draaiboek en het daarmee groeiende enthousiasme wordt het duidelijk, het gaat echt gebeuren!

Zin om te boksen? Dan bij een goede boksschool toch? 

Nog geen ambitie om mee te doen met een bokswedstrijd maar wel zin om alleen of met anderen te trainen? Dat kan, CObra Boxing verzorgt groepslessen en persoonlijke lessen op maat. Onze groep beleeft veel plezier met de goed onderbouwde lessen.